İlkelerimiz

MEV Koleji’nde öğrencilerimizi, Millî Eğitimimizin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendisine güvenen, medeni cesareti ve sosyal becerileri gelişmiş, vatanını, milletini seven ve yüceltmeye çalışan, bilimin ve aklın üstünlüğüne inanan bireyler olarak yetiştiririz.

Görevimizi yerine getirirken;

Azim: Çalışkanız. Kararlıyız. Verdiğimiz sözü yerine getirmek için üstün gayret gösteririz.

Uzmanlık: İşi uzmanına veririz. Doğru insanlarla çalışmayı başarının anahtarı olarak görürüz.

Cesaret: Kendimize güveniriz. İnandığımız her konuda cesurca “biz varız” deriz.

Ortak Akıl: Farklı fikirlere ve ortak akla değer veririz. Düşüncenin özgürce ifade edilmesine zemin hazırlarız.

Sorumluluk Bilinci: Duyarlıyız. Kendimizi, kurum, ülke ve insanlık değerlerini yüceltmek için sorumlu hissederiz.

Öğrenci ve Veli Mutluluğu: Öğrenci ve velilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini sürekli daha iyi anlamaya çalışır, MEV Kolejli olmanın bir ayrıcalık olduğunu sürekli hissetmelerini sağlamayı amaçlarız.