Teknolojiyle Donatılmış Eğitim Kampüsü

Okulumuzda yer alan akıllı tahta ve bilgisayar destekli sınıflar, spor salonu, oyun bahçesi, görsel sanatlar sınıfı, müzik ve satranç atölyeleri gibi öğrenme ortamlarımız, öğrencilerimizin öğrenme konusundaki heyecanlarını desteklememize ve geliştirmemize yardımcı olur.

Eğitim Kampüsü Farkı

MEV Koleji’nde öğrencilerimizin, birden çok spor dalıyla ilgilenmesine olanak sağlayan açık ve kapalı spor alanları, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve 550 mt²’lik alana sahip Kapalı Spor Kompleksi bulunur.

Öğrencilerimiz Futbol halı sahaları, tenis kortları, voleybol, hentbol ve basketbol sahaları, halk oyunları, jimnastik ve fitness salonu, Sanat sokağı, çadır ve kamping alanları gibi hizmetlerden istedikleri ölçüde yararlanır sera ve hobi bahçelerinde doğal yaşamla iç içe eğitimlerini sürdürürler.

Ayrıca,  akıllı tahtalar, akıllı masalar, tablet ve 3D destekli 21. Yüzyılın eğitim teknolojileriyle donatılmış ferah sınıfları, İnovasyon ve Teknoloji Atölyeleri, tam donanımlı fizik, kimya, biyoloji, fen bilgisi ve bilgisayar laboratuvarları, görsel sanatlar, satranç ve müzik atölyeleri, Türkçe ve yabancı dillerde binlerce eseri bünyesinde barındıran kapsamlı iki kütüphanesi ve 400 kişilik konferans salonu öğrencilerimize hizmet verir.

Temiz, Ferah, Güvenli

Bir eğitim kampüsünde öğrenim görmenin tüm ayrıcalıklarını yaşayan öğrencilerimiz, şehir trafiğinin gürültü ve risklerinden uzak, doğal ve mimarî peyzajla düzenlenmiş güvenli, hijyenik eğitim ortamlarında öğrenim görürler.