19 Şubat 2018
Vakfımızın 37. Kuruluş Yıl Dönümünü Muhteşem Bir Coşkuyla Kutladık

19 Şubat 1981 tarihinde kurulan vakfımızın 37. Kuruluş Günü’nü coşkuyla kutladık. Ülkemizin eğitimine 37 yıldan beri hizmet eden Milli Eğitim Vakfı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlamak için düzenlediğimiz törenimiz Koordinatör Müdürümüz Sayın Salih Özmen ve Anaokulu-İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Sayın İbrahim Duman’ın Atatürk büstüne çelenk koyması ve saygı duruşu ile başladı. Ardından 37. kuruluş yıl dönümü için düzenlenen “MEV” konulu resim, şiir ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri okul müdürlerimiz ve müdür yardımcılarımız tarafından takdim edildi.

Konferans salonunda düzenlediğimiz törenimiz de değerli velilerimizin katılımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Koordinatör Müdürümüz Sayın Salih Özmen günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında;”Eğitim ve öğretimin çağdaş normlarına uygun bir biçimde yapılanmasına ve sürdürülmesine katkıda bulunmak üzere zamanın Milli Eğitim Bakanı Hasan Sağlam ile ülkemizin seçkin ve saygın iş adamları ve eğitimcileri tarafından kurulan Vakfımız 37. yaşını doldurdu. Milli Eğitim Vakfı’nın Ulu Önderimiz Atatürk’ün yolunda giderek artan bir coşkuyla sonsuza kadar eğitimimize destek vermesini diliyoruz ve aramızdan ayrılan kurucular ile genel kurul üyelerine ve değerli bağışçılara Allah’tan rahmet, hayattakilere sağlıklı uzun ömürler diliyoruz ve herkese şükranlarımızı sunuyoruz.” sözleriyle vakfımızın önemini bir kez daha vurguladı. Kutlamalarımız orkestra, “MEV Tanıtım” sinevizyon gösterisi, jimnastik ve drama gösterileri, “Geçmişten Bugüne Vakıflar” sunumu, koro ve öğretmenlerimizin yöresel danslarıyla sona erdi.

Coşku ile geçen kutlama törenimiz misafirlerimizden büyük alkış aldı. Bir kez daha “MEV”li olmanın gururunu yaşadık.