30 Kasım 2016
Üç Hafta Süren “Anne-Baba Okulu” Programı Keyifle Sona Erdi

“Anne-Baba Okulu”nun son oturumu 29 Ekim Salı günü kütüphanede gerçekleşti. İlk oturumda rehber öğretmenimiz Ayşegül Erol tarafından “İletişim, İletişimin Önemi, Aile İçi İletişim, Ebeveynlerin Yaptıkları İletişim Hataları” konuları anlatıldı ve Drama öğretmenimiz Naciye Alpay’da velilere “Aile İçi İletişim ve Empati Kurma” konularıyla ilgili drama yaptırdı, velilere çocuklarla oyun oynamanın önemini anlatarak evde oynayabilecekleri oyunlarla ilgili örnekler verdi.

İkinci oturumda “Çocuklarda Yaşanan Uyum ve Davranış Bozuklukları, Nedenleri ve Çözüm Önerileri” konusunda çeşitli bilgiler verildi. Her iki oturumda da veli paylaşımları, çeşitli etkinlikler ve uygulamalarla keyifli ve etkili bir “Anne- Baba Okulu” gerçekleşti. “Anne- Baba Okulu” sunumunun sonunda İlkokul Ortaokul Müdürümüz Sayın İbrahim Duman ve İlkokul Müdür Yardımız Sayın Nevin Çilesiz ‘inde katılımıyla pasta kesildi. Ardından “Anne- Baba Okulu”na katılım gösteren velilerimize sertifikaları takdim edildi.