3 Aralık 2016
MEV’de “2. Satranç ve Hoşgörü Turnuvası” İlk Gün Büyük Heyecanla Başladı

MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları olarak spor kültürünü ve sevgisini oluşturmak ve satranç sporunu yaygınlaştırmak amacıyla önemli bir turnuvaya ev sahipliği gerçekleştiriyoruz. Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile gerçekleştirilen  MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları “2. Satranç ve Hoşgörü Turnuvası” 3 Aralık Cumartesi günü yoğun bir katılım ve yüksek bir enerjiyle başladı. Sporcular turnuva alanında ter dökerken, velileri ise okulumuzun lobi  alanında heyecanla onları beklediler.  Turnuvaya katılan sporcu ve velilerimiz yemeklerini yedikten sonra bir sonraki turun başlamasını beklediler. Turnuvanın birinci günü rekabet ve heyecanla devam ederken, iki gün boyunca sürecek olan turnuvamıza katılan tüm sporculara MEV ailesi olarak başarılar dileriz.

Etiketler