9 Aralık 2016
“Kültür ve Sanat Haftası” Etkinlikleri Kapsamında Öğrencilerimiz Spor Spikeri ve Yazar Uğur Önver İle Bir Araya Geldiler

Yazarlarla öğrencileri buluşturan etkinliklerimizden birini daha Kütüphane birimi ve Türkçe Zümresi katkılarıyla spor spikeri ve yazar Uğur Önver ile gerçekleştirdik. Motivasyon, başarı öykülerini ünlü futbolcuların hayat hikayeleri ile birleştiren yazarımızın söyleşisinden başarıya ulaşmanın sırrının gerçekten istemek ve inanmak olduğunu, asla pes etmemek gerektiğini hatırladık. Yazarımız, kaleme aldığı futbolcuların hayat hikayelerini bizlerle paylaşarak, kitapları yazma sürecini anlattı. Öğrencilerimizi çok etkileyen bu kitap serisini keyifle imzalayan, öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Uğur Önver’e teşekkür ediyoruz.