7 Aralık 2016
“Kültür ve Sanat Haftası” Etkinlikleri Kapsamında 7. Sınıf Öğrencilerimiz Genç Yazar Seran Demiral ile Buluştular

“Parmak Uçları” kitabı ile farkındalık yaratan yazar öğrencileri düşünmeye davet etmiş ve farklı hayatlara okuyarak ulaşmanın mümkün oluğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Duyarlı bireyler olma yolunda ilerleyen öğrencilerimiz bu ders niteliğindeki güzel söyleşiden kendilerine yeni bilgiler katarak ayrıldılar. Kütüphane birimi ve Türkçe Zümresi işbirliği ile düzenlenen bu etkinlik sonunda öğrencilerimiz severek özellikle de düşünerek okudukları “Parmak Uçları” adlı kitapları hakkındaki sorularını yazarımız Seran Demirel sorduktan sonra imzalattılar.