1 Kasım 2016
Haberler
4. Sınıf Öğrencilerimiz “Lütfen Geri Dön” Adlı Sosyal Sorumluluk Projesini Gerçekleştirdiler

1 Kasım Salı günü okulumuz lobi alanında İlkokul 4.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “Lütfen Geri Dön” adlı sosyal sorumluluk projesinin sergi açılışı İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Sayın İbrahim Duman tarafından gerçekleştirildi.  Öğrencilerimiz, Fen Bilimleri öğretmeni Ayten Taştan rehberliğinde gerçekleştirilen projede geri dönüşümün önemini kavratmak, atık malzemelerin doğayı kirletmeden önce ekonomiye kazandırılmasını hedefleyerek, KAÇUV’a da destek sağlamak amacıyla kendi elleriyle hazırladıkları ürünleri sergileyip, satışa sundular.