Koordinatör Müdür

Müdür

İbrahim Duman

İlkokul, Ortaokul

1959 Yılında Fatsa’da doğdu. 1976 yılında Fatsa Lisesini,1978 yılında Perşembe Eğitim Enstitüsünü bitirdi. 1 mart 1979 Yılında Van ili Özalp ilçesi Seydibey köyü ilkokulunda Müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. 1980 Yılında sınıf öğretmeni olarak sinop iline atandı. 1982 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile YÖK’ün ortaklaşa düzenlediği eğitim yönetimi ve denetimi bölümü müfettişlik  sınavlarına girdi. Sınavı 2. Olarak kazandı. 4 yıl boyunca maaşlı izinli olarak Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri  bölümü, Eğitim Yönetimi Teftiş ,Planlama ve Ekonomi bölümünde okudu.

1986 yılında İlköğretim Müfettişi olarak İzmir iline atandı. 1992 yılında Burdur iline müfettiş olarak tayini çıktı. Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü  İlköğretim Müfettişleri Başkan yardımcılığı görevinde bulundu. 1995 yılında Manisa iline, 2000 yılında tekrar İzmir iline müfettiş olarak atandı. 2002 yılında İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı  görevine getirildi. Milli Eğitim Vakfı ile ilk tanışması burada oldu. 3 yıl boyunca Vakıf il şube müdürlüğü görevini yürüttü. 2007 yılında Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 2012 yılına kadar bu görevine devam etti. 2012 yılında İstanbul iline Eğitim Müfettişi olarak atandı.35 Yıl devlete hizmet verdikten sonra Ekim 2013’de emekli oldu.

Emeklilik sonrası Milli Eğitim Vakfı  Merkez Yönetim Kurulu’nun uygun görüşüyle MEV Koleji Özel Büyükçekmece ilkokul-ortaokul müdürü olarak görevlendirilmiş olup halen bu görevini yürütmektedir.

Müdür Yardımcısı

Okul Öncesi