Geleceğin Eğitimi, Eğitimin Geleceği

Ülkemizin gelecekteki, bilimsel, teknik ve teknolojik gelişimine yön verecek, Yüce Atatürk'ün bize gösterdiği "Çağdaş medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarak, lider ülke olma" hedefine ulaşmamızda rol oynayacak genç bilim adamlarını yetiştirmeyi amaçlayan MEV Koleji Fen Lisesi Türkiye'nin en önemli ve saygın eğitim kurumları arasında anılmaktadır.

Fen Lisesi

MEV Koleji Fen Lisesinde öğrencilerimizi güçlü eğitim kadromuzun gözetim ve desteğiyle, yaratıcı, modern, araştırmacı, inovatif, üretken, akla ve bilimsel düşünceye inanan genç bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleriz. Böyle bir eğitim ortamında öğrenim gören öğrencilerimiz de ülkemizde ve dünyada önemli üniversitelere akademik başarı burslarıyla kabul edilirler.

MEV Eğitim Kültüründe yetişen ve ‘Yaparak-Yaşayarak Öğrenen’ öğrencilerimiz, ulusal ve uluslararası ölçekte gerçekleştirilen proje yarışmalarında önemli başarılara imza atar, akademik başarılarıyla olduğu kadar evrensel değerlere saygılı, ulusal değerlerinin bilincinde, Dünya vatandaşları olarak uluslararası düzeyde saygı görürler.

Her Alanda Başarılı Nesiller Yetiştiren Okul

MEV Koleji Fen Lisesinde öğrencilerimizin, bir yandan Millî Eğitim Bakanlığı müfredatı kazanımlarını güncel eğitim teknolojileri desteğiyle en yüksek başarıyla edinmelerini sağlarken; diğer yandan modern laboratuvar ve proje çalışmalarıyla, ulusal ve uluslararası akademik çalışmalarda yer almalarını destekleriz. MEV Koleji Fen Lisesinde ülkemizin aydınlık geleceğini oluşturan öğrenciler yetiştirmek, topluma özgüveni yüksek, başarılı, mutlu mezunlar vermek hedefiyle çalışmalarımızı yürütürüz.